Rövid Hírek

Rövid Hírek!

Ez a poszt sorozat azért jött létre, hogy a hirtelen látott és érdekesnek, közérdekűnek gondolt, hitt információkat röviden összefoglalva itt jelenítsem meg.

A hírek nem csak játékokhoz kapcsolódhatnak, tehát nem csak azok fognak megjelenni, hanem egyéb érdekességek is helyet kapnak egy-egy bejegyzés keretein belül.

Remélem olyan hasznos és érdekes lesz, mint ahogy azt én gondolom.


A mai nappal ingyenesen letölthető Origin-en keresztül a Dragon Age: Origins

A nagy sikerű Dragon Age sorozat legújabb része mostanság fog megjelenni ( előreláthatóan november 18.), minden bizonnyal ennek apropójából most itt van teljesen ingyen a Dragon Age: Origins kis kedvcsinálónak vagy vásárlás ösztönzőnek, ki minek gondolja.

Minden esetre ez egy olyan lehetőség, amit nem feltétlen kell kihagyni, ugyanis felejthetetlen játékélménnyel gazdagodhatunk ebben a párját ritkító RPG játékban, ami a Bioware által látott napvilágot. A Mass Effect kedvelők nyugodtan belevághatnak, bár a jövőből egy teljesen új fantasy világba csöppenünk, mindennek ellenére nem kell félni, mert a játék felépítése minimális változtatásokon esett át. A harcrendszer teljes átalakítást, míg a párbeszédek rengeteg finomítást kaptak. A beszélgetésekben most már nem csak a jó, a rossz és a semleges válasz szerepel, hanem betettek egy gúnyos, cinikus lehetőséget is, ezzel élvezetesebbé téve az unalmasnak vélt karakterek közötti kommunikációt.

A játék megszerzéséhez csak regisztrálni kell magunkat az Origin oldalán, aztán a klienst letölteni, majd az ALÁBBI LINK alatt le is tudjuk tölteni a gamet.

Jó játékot mindenkinek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók