DOOM 4 vagyis DOOM


A játék érkeztét már 2008-ban voltak olyan kedvesek bejelenteni,de azóta is folyamatosan tolódik a megjelenés dátuma úgy, mint a 4-es Metró építésének vége.

Az id Software és Bethesda Softworks fejlesztői csak fél és negyed gőzzel végezték a munkálatokat, mert más címekre kellett koncentrálniuk pl. a Rage-re, de az már a múlté. Mostanra a fejlesztések dübörögnek, csak az a bibi fordult elő, 2011-ben hogy a fejlesztők úgy érezték, hogy a játéknak "nincs lelke, nincs személyisége". Ez azt jelenti, hogy maga a program már meg volt, már tesztelték is, de nem volt meg az az ereje, ami magával ragadja a játékost és készteti arra, hogy játsszon továbbra is a DOOM 4-el.
Maga a forgatókönyv is eléggé gyengére sikeredett, nem volt benne tartalom, csak unalmas középszerű cselekmények vezették a játék fonalát.
Mindezt 2013-ban a QuakeCon-on mondták a fejlesztők.

Ezért fogták az egészet és nyomtak neki egy SHIFT+DEL-t. Úgy gondolták, hogy teljesen az elejéről kezdik az egész játék felépítését, amiben úgy tűnik, hogy egészen előre haladtak, ugyanis a most megjelenő Wolfeinstein: The New Order mellé a DOOM 4 béta verzióját adják DOOM. néven.

Hogy mire ez a névváltoztatás csak találgatások vannak és nem nagyon mélyednék bele,mert a végén hülyeséget hordok össze, a lényeg az, hogy DOOM néven kerül majd a boltokba.

A játék alapját nem az Unreal Engine (motor) vagy a CryENGINE (motor) hajtja, hanem a C++ nyelven íródott " Super-script" fogja működtetni a programot, amihez kell majd a vas.
Úgy gondolták, mint mostanában minden fejlesztőgárda, hogy az új generációs konzolokra fejlesztik a játékot, bár itt a PC is számításba van véve, de mégis inkább a konzol oldal az erősebb.

Szóval, ha valaki játszani akar vele, akkor szerezzen be egy komoly teljesítményű gépet.

Én személy szerint annyira nem rajongtam a DOOM 3-ért, mert nem bírom a parát, de azért bízom abban, hogy a készítők nem valami horribilis áron megvehető PC-re készítik a DOOM-ot.

Mindennek apropóján kedvcsinálónak itt a DOOM 4 ( DOOM) Trailere.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók